Corian service

Effektiv Corian service
Tømrermester Søren Kroman tilbyder effektiv og professionel Corian service til fornuftige priser. Vi har stor erfaring med bearbejdelse af materialet, så du får et flot og holdbart resultat.

Vi tilbyder opfriskning samt repartioner af deres Corian materiale, bordplader vaske osv. samt montering af nye plader i samarbejde med Corian leverandører i danmark og udlandet.

Ønsker du et nyt corian produkt er du velkommen til at rette henvendelse. Mindre opgaver klare vi selv øvrige udføres af de tilknyttet leverandøre.


Kontakt os på telefonnummer 56 36 23 79 eller mobil 23 23 23 79, og hør mere og få et godt og uforpligtende tilbud.

Tømrermester Søren Kroman udfører Corian service til den aftalte tid og pris, så du undgår overraskelser. Med en stor erfaring med materialet kan vi rådgive dig om, hvad der er den bedste løsning på dit projekt. 
Ring til os, og lad os fortælle dig om mulighederne.

Grunden til at ”Corian service” står på denne måde er, at vi gerne vil matche din søgning på nettet, når du har brug for et kompetent tømrerfirma.

Læs mere om Corian service

Se også Ombygning Ringsted og Tilbygning Ringsted

 

Corian service – Om Tømrermester Søren Kroman
Tømrerfirmaet Søren Kroman udfører tømrer- og snedkerarbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 
Vi tilbyder at udføre en bred vifte af store og små tømreropgaver. For eksempel tagarbejde, gulvarbejde, renovering, vinduer og døre, ombygning, Corian reparationer, Corian service og tilbygning i Ringsted og omegn. Vi kan også tilbyde totalentreprise med vores dygtige samarbejdspartnere.

Har du spørgsmål, eller vil du benytte dig af vores Corian service? Du er velkommen til at kontakte os på telefonnummer 56 36 23 79 eller mobil 23 23 23 79. Så får du et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Læs mere om Corian service

Se også Totalentreprise Ringsted og Corian reparationer