Ombygning

Professionel ombygning i Ringsted
Har du planer om at få lavet en professionel ombygning af din bolig i Ringsted? 
Kontakt Tømrermester Søren Kroman på telefonnummer 56 36 23 79 eller mobil 23 23 23 79, og få et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud. Vi sætter din tilfredshed i centrum. 

Tømrermester Søren Kroman har god erfaring med ombygning af både huse og lejligheder i Ringsted. Der er mange muligheder, når du vil bygge om. Vi kan for eksempel opsætte skillevægge, hæve taget, udvide terrassen, og meget andet. 
Kontakt os med dine byggedrømme, og lad os sammen finde den bedste løsning.

Grunden til at ”Ombygning Ringsted” står på denne måde er, at vi gerne vil matche din søgning på nettet, når du har brug for et kompetent tømrerfirma.

Læs mere om Ombygning Ringsted

Se også Tilbygning Ringsted og Totalentreprise Ringsted

Ombygning Ringsted – Om Tømrermester Søren Kroman
Tømrermester Søren Kroman udfører tømrer- og snedkerarbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 
Vi tilbyder at udføre en bred vifte af store og små tømreropgaver. For eksempel tagarbejde, gulvarbejde, renovering, vinduer og døre, tilbygning, Corian reparationer, Corian service og ombygning i Ringsted og omegn. Vi kan også tilbyde totalentreprise med vores dygtige samarbejdspartnere.

Har du spørgsmål, eller skal vi lave en ombygning for dig i Ringsted? Du er velkommen til at kontakte os på telefonnummer 56 36 23 79 eller mobil 23 23 23 79. Så får du et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Læs mere om Ombygning Ringsted

Se også Corian reparationer og Vinduer og døre Ringsted