Renovering

Få udført flot renovering i Ringsted
Når en bygning er blevet slidt og trist at se på, er det en god idé at få foretaget en renovering. 
Kontakt Tømrermester Søren Kroman på telefonnummer 56 36 23 79 eller mobil 23 23 23 79, og få et godt og uforpligtende tilbud på en professionel renovering i Ringsted eller omegn.

En professionel renovering af din bolig i Ringsted frisker op og fornyer. Hos Tømrermester Søren Kroman vil du opleve en tæt kundekontakt. Det sikrer, at vi kender dine ønsker til projektet under hele forløbet, så vi kan levere et resultat, som opfylder alle dine forventninger. 
Ring til os med dit byggeprojekt – Så fortæller vi dig om mulighederne.

Grunden til at ”Renovering Ringsted” står på denne måde er, at vi gerne vil matche din søgning på nettet, når du har brug for et kompetent tømrerfirma.

Læs mere om Renovering Ringsted

Se også Corian service og Ombygning Ringsted

 

Renovering Ringsted – Om Tømrermester Søren Kroman
Tømrermester Søren Kroman udfører tømrer- og snedkerarbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 
Vi tilbyder at udføre en bred vifte af store og små tømreropgaver. For eksempel tagarbejde, gulvarbejde, tilbygning, vinduer og døre, ombygning, Corian reparationer, Corian service og renovering i Ringsted og omegn. Vi kan også tilbyde totalentreprise med vores dygtige samarbejdspartnere.

Har du spørgsmål, eller skal vi udføre renovering for dig i Ringsted? Du er velkommen til at kontakte os på telefonnummer 56 36 23 79 eller mobil 23 23 23 79. Så får du et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Læs mere om Renovering Ringsted

Se også Tilbygning Ringsted og Totalentreprise Ringsted